22089114_1462494317131686_5637526581299751371_n.jpg

Working Towards a Brighter Future

Cortex Counseling & Psychotherapy

Who We Are

Psychologists, Gestalt Psychotherapists and Gestalt Counselors

Activities

-Ditët e Psikologjisë 2017...Anëtarët e shoqatës CORTEX u vlerësuan nga Oda e Psikologëve te RM-së me Certifikatë për “kontribut të shquar në promovimin e profesionit të psikologut”, dhe per numër më të madh të aksioneve ..
-Денови на Психологија 2017...Доделување на благодарници на здружението CORTEX за учество... Најголем број на акции...

24232251_156665668421252_174504671161294823_n.jpg
24232251_156665668421252_174504671161294823_n.jpg

24174348_156665611754591_3842334785501102476_n.jpg
24174348_156665611754591_3842334785501102476_n.jpg

23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg
23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg

24232251_156665668421252_174504671161294823_n.jpg
24232251_156665668421252_174504671161294823_n.jpg

Activities

Në kuadër të Ditëve të Psikologjisë 2017 Qendra " Cortex " organizoi Geshtalt puntori me fëmijët e grupmoshës (6-8)që janë antarë të qendrës Cortex , me temë "Ritmi i emocioneve përmes Muzikoterapisë" Ku fëmijët  patën mundësi përmes aktiviteteve fizike të përcjellura me muzikë, të largojnë energjinë negative dhe të pranojnë ndjenja pozitive.

DSC_1844.JPG
DSC_1844.JPG

DSC_1908.JPG
DSC_1908.JPG

23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg
23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg

DSC_1844.JPG
DSC_1844.JPG

Activities

Në kuadër të Ditëve të Psikologjisë 2017 -"Kujdesi per veten eshte kujdesi për ty"-Platforma nacionale për avancimin e shëndetit mental, Shoqata e psikologëve,këshilluesëve dhe psikoterapeutëve “CORTEX”-Tetovë, iu bashkangjite iniciativës së Odës së Psikologëve të R.M dhe me date 25.11.2017 realizoi aksion psikologjik/Geshtallt punëtori me grup adoleshentësh të cilët janë anëtar të Qendrës së Edukimit American Corner – Tetovë, me temë "Mendje e shëndoshë në trup të shëndosh”. Qëllimi i kësaj  punëtorie ishte që adoleshentët të arrijnë të kuptojn dhe të vetëdijësohen për rëndësinë e shëndetit mental përkrah shëndetit fizikë, duke pasur parasysh se adoleshenca është një periudhë e rrezikshme për problemet e shëndetit mental, që ndryshe njihet edhe si “Kriza e Identitetit”.

DSC_0085.JPG
DSC_0085.JPG

DSC_0060.JPG
DSC_0060.JPG

23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg
23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg

DSC_0085.JPG
DSC_0085.JPG

Activities

Aksion Publik "Ngritja e vetëdijes për kujdesin e Shëndetit Mental"
Në kuadër të Ditëve të Psikologjisë 2017 „Kujdesi për veten është kujdesi për ty"-Platforma nacionale për avancimin e shëndetit mental, Shoqata e psikologëve,këshilluesëve dhe psikoterapeutëve “CORTEX”-Tetovë, i'u bashkangjit iniciativës së Odës së Psikologëve të R.M duke organizuar një kampanjë publike ku Stafi i qendrës sonë shpërndajti fletushka me këshilla dhe thënie të ndryshme rreth shëndetit mental. Qëllimi i këtij aksioni ishte ngritja e vetëdijes për kujdesin e Shëndetit Mental. Këtë aksion e realizuam në qendrën tregtare Palma Mall , ditën e shtunë 11.11.2017. Ju faleminderohemi te gjithe atyre qe na vizituan dhe shprehen deshire te ndajne me ne mendime dhe pervoja per kujdesin e shendetit mental.
Realizoi: Shoqata e Psikologëve, Psikoterapeutëve dhe Këshilluesëve "CORTEX" –Tetovë

23473149_144777699610049_6758408220261698874_n.jpg
23473149_144777699610049_6758408220261698874_n.jpg

23473113_144782606276225_768995207661810765_n.jpg
23473113_144782606276225_768995207661810765_n.jpg

23584502_144947256259760_1115013083_n.jpg
23584502_144947256259760_1115013083_n.jpg

23473149_144777699610049_6758408220261698874_n.jpg
23473149_144777699610049_6758408220261698874_n.jpg

Më datë 14 tetor 2017 u mbajt puntoria e parë promocionale për fëmijë me temë "Kush jam unë dhe çfarë ndjej ?".

DSC08271.JPG
DSC08271.JPG

DSC08285.JPG
DSC08285.JPG

23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg
23517589_144781562942996_1069639612834932761_n.jpg

DSC08271.JPG
DSC08271.JPG

Carl Rogers

"The good life is a process not a state of being. It is a direction not a destination"

Contact Cortex 

Counseling&Psychotherapy

Get in touch with Cortex Counseling&Psychotherapy to learn more about our work and how you can get involved.

Tetovo, Macedonia (FYROM)

+389 70 421 150

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!